Betalningsalternativ

Kortbetalning och faktura

Du kan handla med Visa, Mastercard och 3D secure.

Om du har frågor eller problem gällande ditt Visa/Mastercard kontaktar du din bank.
Vid kortbetalning dras pengar från ditt konto först när varan är skickad från Gamefun.
Vi använder oss av Svea Webpay (www.sveawebpay.se) för kortbetalning och fakturering.
Eftersom vi använder Svea för fakturering skickas inte fakturan tillsammans med varan/varorna utan kommer i separat försändelse.
Vid val av fakturabetalning tillkommer 29:- i fakturaavgift.
Har du frågor angående avbetalning via Svea Ekonomi eller om dina fakturor kontaktar du Svea Ekonomi direkt på 08-514 931 13, du kan även finna mer information på Svea Ekonomis hemsida.
Vid fakturabetalning skickas fakturan till kund först när varan är skickad från Gamefun. Betalningsvillkor 10 dagar.

Leverans

Vi strävar alltid efter att korta ner tiden från beställning tills du har dina produkter i handen.
Normal leveranstid är 1-5 dagar.
Vi använder oss främst av Posten som transportör då vi anser att de håller bra kvalité på sina tjänster.
Kontaktuppgifter
För kontakt med Gamefun.se längst ner på denna sida eller under fliken kontakta oss där det även finns möjlighet att skicka meddelande via formulär.
För kontakt gällande fakturafrågor hänvisar vi till Svea Ekonomi på 08-514 931 13.
För problem frågor om kortbetalning hänvisar vi till din bank.
För teknisk support på produkter hänvisar vi i första hand till manualen och sedan till tillverkaren eller generalagenten för just din produkt. Självklart gör vi själva också det bästa för att hjälpa er om vi kan.

1. Allmänt

1.1 Dessa allmänna villkor gäller för Gamefun.se produkter och tjänster, om annat inte särskilt överenskommits skriftligt mellan kunden och Gamefun.se.
1.2 Vid försäljning till konsument tillämpar Gamefun.se de regler som följer av aktuell lagstiftning. Mer information om Distans- och hemförsäljningslagen och Konsumentköplagen finner du på www.konsumentverket.se
1.3 Köparen måste vara myndig eller inneha målsmans tillstånd.
1.4 Alla priser inkluderar moms. Gamefun reserverar sig för prisändringar, slutförsäljning och eventuella faktafel som kan finnas på vår sida eller i våra annonser.

2. Beställning/Avbeställning

2.1 Beställning av produkter sker via vår hemsida www.gamefun.se. För att en beställning skall vara bindande för Gamefun.se, måste beställningen elektroniskt bekräftas av Gamefun.se före genomförd leverans. Gamefun.se reserverar sig dock mot att varan tagit slut på lager hos oss eller hos våra underleverantörer.
2.2 Vid orderläggning på ett konto registrerat som företag är i alla avseenden det registrerade företaget att ses som avtalsbunden juridisk part.
2.3 Vid kortbetalning dras inga pengar från ditt konto förrän varan är skickad från Gamefun.se. Vid val av fakturabetalning skickas fakturan inte till kund förrän varan är skickad från Gamefun.se. Betalningsvillkor 10 dagar.
2.4 Vid val av fakturabetalning tillkommer 25:- i fakturavgift.
2.5 Innan en order är skickad har du möjlighet att avbeställa den, du avbeställer en order genom att skicka ett e-postmeddelande till info@gamefun.se och anger vad du vill avbeställa samt ditt ordernummer. För att underlätta för kundtjänst, skriv "Avbeställning" i ämnesfältet. Du får alltid en bekräftelse om din avbeställning godkänns.
För avbeställningar på förhandsbokningar så måste de avbeställas minst 3 dagar innan release
OBS! Om du har förskottsbetalat produkten med hjälp av kort eller direktbetalning så kommer vi att dra av bankernas avgifter från summan som kommer återbetalas. Summan återbetalas inom maximalt 10 dagar, vanligtvis inom 2 -5 arbetsdagar.
Gamefun.se förbehåller sig rätten att i enskilda fall neka beställningar.

3. Leverans och frakt

3.1 Gamefun står för transportrisken, det vill säga risken för att varan skadas eller kommer bort under transporten från vårt lager till dig. Du står för risken vid eventuell retur till oss. Transportskada eller försvunnen leverans måste anmälas till Gamefun.se senast 7 dagar efter det att varan är skickad. Vi på Gamefun.se ansvarar inte för leveranser som ej kommer fram på grund av att vi fått felaktiga uppgifter från kund, till exempel fel namn, postnummer eller liknande.
3.2 Normalt skickas din vara via posten och levereras inom 1-5 dagar.
Vid hög belastning på vårt lager eller om våra underleverantörer har slut på sina lager kan leveranstiden vara längre än vad som är angivet ovan.

4. Kundtjänst

4.1 För att komma i kontakt med kundtjänst, se under fliken kontakta oss.

5. Ångerrätt

5.1 Som konsument har du 14 dagars ångerrätt från det att du har tagit emot beställningen vi skickat dig. Ångerrätten regleras i Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59).
5.2 Vid åberopande av ångerrätten
Kunden står för returfrakten. Kontakta oss inom 14 dagar från det att du mottagit beställningen så får du anvisningar om hur returen skall ske.
Returnera varan, i produktkartongen med det avsedda inneremballaget, snarast och senast inom 7 dagar efter att du meddelat oss om att du att vill returnera varan.
Varan ska vara komplett. Detta innebär att alla tillbehör (fjärrkontroll, bruksanvisning, batterier o.s.v.) ska finnas med i returen.
Den vara du returnerar skall vara i sådant skick att den utan tvivel fortfarande anses som en ny produkt.
Gamefun.se förbehåller sig rätten att debitera självkostnadspris för saknade eller skadade delar i de fall returen ej är komplett eller ej uppfyller ovanstående krav. Gamefun.se löser ej ut paket som skickats mot postförskott.
Återbetalning sker snarast men normalt inom 10 arbetsdagar efter att vi mottagit och godkänt returnerad vara.
5.3 Vid eventuell tvist följer Gamefun.se Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

6. Garanti & Reklamation

6.1 Gamefun.se lämnar 1 års fabriksgaranti på samtliga varor om inget annat anges. Garantin innebär att Gamefun.se byter ut eller reparerar trasig produkt inom 1 år från köp. Garantin omfattar inte vanlig förslitning eller oaktsam hantering av varan.
6.2 Gamefun.se följer Konsumentköplagens anvisningar gällande reklamation. Kortfattat innebär det följande. För att du ska kunna reklamera något krävs att felet fanns från början. Du får alltså inte själv ha orsakat felet. Du måste meddela Gamefun.se om felet "inom skälig tid" efter det att du har upptäckt det. Om du reklamerar inom två månader räknas det alltid som att det skett i rätt tid. Vi hänvisar till Konsumentverkets sida för mer information om hur och när reklamation går att åberopa.
6.3 För att kunna reklamera eller åberopa garantiärende på en produkt måste du kunna uppvisa orderbekräftelse och kvitto. Kontakta sedan oss för information om hur du ska returnera varan. Gamefun.se löser inte ut paket som skickats till oss mot postförskott.
Gamefun.se testar alla produkter som återsänds. Visar det sig att det är ett handhavandefel eller att produkten är felfri debiteras kunden 150kr för arbetet att testa produkten + fraktkostnader.
För att undvika onödiga reklamationer så hänvisar vi också till tillverkaren eller generalagenten för teknisk support. Är du osäker på vart du skall vända dig så hjälper vi dig med kontaktinformation.
6.4 Gamefun.se ansvarar ej för kostnader som kan uppstå på grund av en defekt vara.
6.5 Återbetalningen sker snarast men normalt inom 10 arbetsdagar från att vi har mottagit och godkänt din reklamation eller garantiärende. Det kan ta ytterligare ett par dagar innan pengarna syns på ditt konto beroende på vilken bank du har.

7. Övrigt

7.1 Force Majeure:
I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses och påverkar ingångna avtal och utfästelser från Gamefun.se sida som gör att Gamefun.se ej kan hålla nämnda avtal/utfästelser ska utgöra grund till att Gamefun.se befrias från sina förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

Gamefun.se

Adress:
Gamefun.se
Astrakangatan 11
234 37 LOMMA

Org. nummer: 9697-448836
Företaget innehar F-skattsedel